water
Een groene binnenwereld

Het binnenhof verbindt alle woningen van Hof van Seaewald. Hier realiseren we een klimaatadaptieve oase. Deze groene binnenwereld vormt een ontmoetingsplek waar slingerende paden u naar naastgelegen openbare ruimtes en de overige bouwblokken in Het Havenkwartier leiden. Zo ontstaat er een luwe secundaire wandelroute. Doordat we de aangrenzende tuinen voorzien van groene erfafscheidingen en prachtige pergola’s ontstaat er bovendien een doorlopende groene rand als route voor fauna.

We houden parkeren zo compact mogelijk in deze groene binnenwereld. Daardoor ontstaat er meer ruimte voor ontmoeting. Dit vergroot de samenhang in de buurt. Het binnenhof vormt een plek om te ontmoeten en te delen: het ankerpunt voor het creëren van een hechte buurt.

groene binnenwereld
Duurzaamheid

De woningen in Hof van Seaewald zijn duurzaam, circulair en natuurinclusief ontworpen. De woningen worden aangesloten op stadswarmte, zijn voorzien van zonnepanelen en voldoen daarmee aan de eisen van een Nul-Op-De-Meter-woning. Groene gevels en groene (hellende) daken hebben een isolerend vermogen en dragen tevens bij aan de biodiversiteit. In het gehele ontwerp van de woning hebben we natuurinclusieve maatregelen meegenomen, zoals nestkasten en bijenstenen als ornamenten in de gevel.

vogel
natuursteen
Collectieve verwarming

De komende jaren zal Ennatuurlijk duurzaam warmte leveren aan de 3.000 woningen in Zeewolde. De leveringen van deze groene warmte is een uniek energiezuinig project. De groene warmte wordt geproduceerd met een warmtekrachtkoppeling op biogas van melkveehouderij Van Beek uit Zeewolde.

Dit wordt verkregen uit mest van koeien, vermengd met restanten van akkerbouw, de voedingsindustrie en grasmaaisel uit natuurgebieden. Dit principe is niet alleen goed voor het milieu, maar levert uiteindelijk ook een kostenbesparing op voor de inwoner.

stal
De keuken die u altijd wilde

De keuken die u altijd al wilde Heel strak, modern of juist klassiek? Een kookeiland of heel minimalistisch? In de basis van de woningen is er bewust voor gekozen om geen keuken mee te nemen.

De smaken hierin zijn zo divers dat deze keuze geheel aan u wordt overlaten. Samen met de projectleverancier kunt u uw droomkeuken samenstellen. Zij zorgen ervoor dat uw droomkeuken geheel naar uw wens wordt geplaatst.

keuken
Heerlijk, uw badkamer

Heerlijk, even de boel de boel laten in uw badkamer. Hoe gaat ‘ie eruit zien? Het toilet op de begane grond en de badkamer op de verdieping worden compleet opgeleverd met tegelwerk en sanitair.

Standaard is de badkamer voorzien van een vrijhangend toilet, wastafel, radiator en doucheopstelling. Houdt u van uitgebreid badderen? Upgrade ‘m dan met een luxe ligbad voor extra ontspanningsmomenten.

groen
Logo de Realisatie
www.de-realisatie.nl
info@de-realisatie.nl
Logo DNA Makelaars
Antennestraat 86
1322 AS Almere
036-7370591
info@dna-makelaars.nl