Zeewolde

Geniet van groen, water en verrassende vergezichten

Zeewolde biedt u tal van mogelijkheden om te genieten van de mooie natuur, de heerlijke strandjes, de uitgebreide bosgebieden en het uitgestrekte polderlandschap. Deze plek heeft voor iedereen wat moois in petto. Van lekker wandelen langs het water, relaxen op een strandje tot uitgebreid eten en drinken in het centrum. Het kan allemaal.

Vrij struinen door de Stille Kern

De Stille Kern is een groene parel in de polder. Dit is de meest stille plek van het Horsterwold en is maar liefst 900 hectare groot. Hier kunt u urenlang ongestoord vrij struinen. U hoort hier hooguit een kudde Konikpaarden grazen of het geritsel van damherten die zich in het hoge gras verschuilen. Een wandeling of fietstocht voert u langs een verscheidenheid aan landschappen. Van open weides tot gesloten bossen. In het voorjaar ziet u de meidoornstruiken in bloei. Een prachtig gezicht.

Blijf even staan bij de waterplas en geniet van de vele soorten weidevogels die hier rondvliegen. U kunt hier onder andere de zeearend, grutto’s, zwanen en lepelaars spotten. Een waar spektakel, zeker in september, de trekmaand.

Header image
Veel groen, water en vergezichten, het is wat Zeewolde onderscheidt.
Varen door de polder

Wie de Blauwe Diamant-route volgt, voelt de rust van varen door de polder. Dit is een heerlijke vaarroute voor jong en oud en voor ervaren en onervaren watersporters. De Blauwe Diamant-route is een ultiem genietmoment voor het hele gezin. U komt al varend bossen en meerdere sluizen tegen. U kunt met de boot vanaf de Blauwe Diamant via de Sluis naar het Wolderwijd varen.

"De centrale ligging maakt van Zeewolde een ideale woonplaats. Binnen no-time bent u in de Randstad of op de Veluwe."
Een uitgekiende mix van wonen en winkelen

Zeewolde kent veel voorzieningen en ontspanningsmogelijkheden. Het centrum biedt u een uitgebreid aanbod aan winkels voor uw dagelijkse benodigdheden. Maar ook als u ergens een hapje wilt eten of gezellig een drankje wilt doen, hoeft u niet ver te zoeken. Uiteraard is ook aan overige voorzieningen geen gebrek, zoals gezondheidscentra, basis- en voortgezet onderwijs en een rijk (sport)verenigingsleven. Het is in Zeewolde gewoon heel fijn wonen.

Locatie Zeewolde
Logo de Realisatie
www.de-realisatie.nl
info@de-realisatie.nl
Logo DNA Makelaars
Antennestraat 86
1322 AS Almere
036-7370591
info@dna-makelaars.nl