2^1 kap Dijkwoningen

Twee-onder-één kap woning
De Dijkwoningen zijn 2-onder-één kapwoningen waarbij de bouwnummers 5 en 7 een langskap en bouwnummer 4 en 6 een dwarskap hebben. Het enige verschil tussen deze woningen is de zolderverdieping. Welke woning u ook kiest, u geniet van een comfortabel huis met een ruime woonkamer, fijne keuken en tuin.

De indeling op de eerste verdieping biedt u alle ruimte die moderne gezinnen nodig hebben: een complete badkamer die naar wens te vergroten is en drie slaapkamers. Nog een verdieping hoger vindt u een vrij indeelbare zolder met een opstelplaats voor een wasmachine en droger. Creëer een extra hobby- of speelruimte, maar een ruime werkplek is uiteraard ook
mogelijk. Verder heeft uw woning een parkeerplaats op eigen terrein en de mogelijkheid een garage aan te bouwen.

2^1 kap Flaauwe Werk

Twee-onder-één kap woning
De 2^1 kap woningen aan de Flaauwe Werk: bnr. 21 en 22

Bouwnummer 21 is een dwarskap en is iets smaller maar langer dan bouwnummer 22 die een langskap heeft. Bouwnummer 21 heeft de ingang aan de zijkant waardoor de keuken meer gescheiden wordt van de woonkamer.

Beide woningen hebben in de basis een keuken aan de voorzijde van de woning. De woonkamer grenst aan de ruim bemeten tuin en biedt veel licht dankzij de lichte pui. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een complete badkamer. Deze badkamer kunt u optioneel vergroten. De vrij in te delen zolder biedt nog ruimte voor een of twee kamers. Verder heeft uw woning een parkeerplaats op eigen terrein en de mogelijkheid een garage aan te bouwen.
 

De Pandjes

Rijwoning
Het bouwblok van De Pandjes bestaat uit twee levensloopbestendige hoekwoningen met bouwnummer 31 en 34 en twee drielaagse tusssenwoningen bnr. 32 en 33.

Bnr. 31 en 32:  In de basis bevinden zich op de begane grond niet alleen de woonkamer en keuken, maar ook een slaapkamer en de badkamer. Uiteraard kunt u deze ook naar de verdieping verplaatsen waardoor een zeer ruimte living ontstaat. De ligging op het zuidwesten zorgt ervoor dat je lekker kan wegdutten in de zon met een goed boek.

Ultiem genieten.

Bouwnummer 32 en 33 zijn de  drielaagse tussenwoningen met uitzicht op het groene park en de zon in uw tuin is het begin van iets moois! Op de begane grond bevinden zich de keuken en woonkamer en op de eerste verdieping de badkamer, de master bedroom en de werkkamer. De wasmachine en droger bevinden zich in een afgesloten ruimte op de tweede verdieping. Deze is verder nog geheel vrij indeelbaar.

De Werf en Polderpionier

Rijwoning
Dit bouwblok bestaat uit eigenlijk 2 verschillende types: De hoekwoningen (De Werf) en 3 starterswoningen (Polderpionier)

De hoekwoningen, bouwnummer 16 en 20, van het type De Werf hebben een eigentijdse leefruimte met parkuitzicht. De keuken en zonnige woonkamer op de begane grond is perfect voor familiemomenten of om vrienden te ontvangen. Op de eerste verdieping bevindt zich de master bedroom, tweede slaapkamer en badkamer. De zolder biedt ruimte voor nog twee kamers.

Het type Polder Pionier, bouwnummer 17, 18 en 19, is een knusse starterswoning met slim gebruik van 61 m² en een tuin met de avondzon. Op de begane grond komt de keuken, op de eerste verdieping de woonkamer en op de tweede verdieping de ruime slaapkamer en badkamer. De bergingen bevinden zich op een apart stuk tuin dat u deelt met de bewoners van alle Polder Pioniers. 

 

Het Hofhuys

Rijwoning
Het Hofhuys is een echt Herenhuis.

Het bestaat uit 2 levensloopbestendige hoekwoningen met bouwnummer 23 en 26, waar comfort en functionaliteit samengaan. In de basis bevinden zich op de begane grond niet alleen de woonkamer en keuken, maar ook een slaapkamer en de badkamer.

Bent u nog goed te been dan kunt u deze badkamer en slaapkamer optioneel uiteraard ook naar de eerste verdieping verplaatsen waardoor u een zeer ruime woonkamer en keuken ontstaat.

Bouwnummer 24 en 25 is een drielaagse tussenwoning en heeft op de begane grond de keuken en woonkamer en een tuin op het zuidwesten voor ontspannen middagen en gezellige avonden. Op de eerste verdieping bevinden zich drie (slaap) kamers en een badkamer en de zolder biedt ruimte voor nog één of twee extra kamers.

Bij bouwnummer 23 heeft u een parkeerplaats op eigen terrein en ruimte voor een garage.

Parkzicht

Rijwoning
De hoek- en tussenwoningen van Parkzicht zijn elegante woningen met uitzicht op het groene park.

De indeling van de woningen is doordacht. De ruime leefruimtes sluiten perfect aan op de behoeften van het moderne gezinsleven. Op de begane grond vindt u een ruime woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn er drie kamers, waarvan twee slaapkamers en een werk-/hobbykamer. De zolder is vrij in te delen en biedt ook nog ruimte aan één of twee kamers. Een heerlijke plek om te wonen.

Poortwoningen

Rijwoning
De Poortwoningen: bnr. 8, 9, 10 en 11

Alle woningen hebben in de basis de keuken aan de voorzijde van de woning. Hierdoor ontstaat er veel betrokkenheid met de omgeving. 
Bouwnummer 8 en 11 hebben de ingang aan de zijkant waardoor de keuken meer gescheiden wordt van de woonkamer.

Op de eerste verdieping hebben zij twee slaapkamers en een grote complete badkamer. Bouwnummer 9 en 10 hebben hier drie slaapkamers en een complete badkamer. De vrij in te delen zolder van bouwnummer 9 en 10 biedt ruimte voor één, twee of zelfs drie
extra kamers. 

Bouwnummer 8 en 11 hebben een parkeerplaats op eigen terrein.

Vissershuisjes

Rijwoning
De Vissershuisjes: 

Hoek en tussenwoningen aan de Flaauwe Werk. Bnr. 27, 28, 29 en 30

Ook dit woningtype is speciaal voor starters en senioren ontworpen. Deze woning combineert slim design met optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Op de begane grond bevindt zich de keuken en woonkamer en tuin op het zuidwesten. Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers en badkamer. Via de vlizotrap komt u op de zolder waar de mechanische ventilatie geplaats wordt.

 

Vrijstaand

Vrijstaande woning
De vrijstaande woningen voldoen aan alle wensen die u als gezin heeft. 

Een ruime woonkamer, een fijne keuken en een mooie lichte pui naar de zonnige tuin. 

De indeling op de eerste verdieping biedt u de ruimte die een modern gezin nodig heeft: een complete badkamer en drie fijne slaapkamers. De vrij in te delen zolder heeft naast plek voor de wasmachine en droger ook ruimte voor één of twee extra kamers.

Aan de zijkant van de woning komen 2 parkeerplaatsen. Achter deze parkeerplaatsen is optioneel nog ruimte voor een garage.


 
Logo de Realisatie
www.de-realisatie.nl
info@de-realisatie.nl
Logo DNA Makelaars
Antennestraat 86
1322 AS Almere
036-7370591
info@dna-makelaars.nl